The Others (2001) Albanian Subtitles


A woman who lives in a darkened old house with her two photosensitive children becomes convinced that her family home is haunted.

Release:

IMDB: 7.6

Genders: Mystery, Horror, Thriller

Countries: USA, Spain

Time: 104 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
1
File Size
25.5KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

The Others alb

Create By
Cleon
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian The Others alb 2 years ago 1 25.5KB

Subtitle Preview

{454}{557}Tani,fëmijë|A jeni Ulur Rehat?
{559}{631}Tani do të filloj
{632}{710}Ky tregim ka filluar|Para mira mira Viteve
{711}{791}Por kishte të bëj|Vetem në 7 ditë
{792}{839}Gjith atë kohë,atë kohë të gjatë
{840}{891}Asnje prej gjërav|Që ne shohim tani-
{892}{966}Diellin,Hënen,|Yjet,Token...
{967}{1057}Kafshet dhe planetin-|Asnjëra prej këtyre nuk ka egzistuar.
{1059}{1106}Vet&
Loading...