The League of Extraordinary Gentlemen (2003) Albanian Subtitles


In an alternate Victorian Age world, a group of famous contemporary fantasy, SF and adventure characters team up on a secret mission.

Release:

IMDB: 5.8

Genders: Action, Adventure, Fantasy

Countries: USA, UK, Germany, Czech Republic

Time: 110 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
1
File Size
20.4KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

The League Of Extraordinary Gentlemen ALB

Create By
Cleon
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian The League Of Extraordinary Gentlemen ALB 2 years ago 1 20.4KB

Subtitle Preview

{860}{959}1899-VENDET E MËDHA TË EVROPËS PO PROVOJNË| TA RUAJNË PAQEN E BRISHTË
{968}{1046}ME QINDRA VITE, LUFTËRAT JANË| ZHVILLUAR ME ARMË TË NGJASHME...
{1051}{1110}ME PUSHKË, KALORËSI| DHE TOPA TË VEGJËL...
{1119}{1305}POR KËSAJ I ERDHI FUNDI...|PO AGON NJË EPOKË E RE...
{1602}{1638}Në kalim!
{1847}{1881}Është në kalim!
{1983}{2001}Këndej...
{2019}{2085}LIGA E X
Loading...