The Godfather (1972) Albanian Subtitles


The aging patriarch of an organized crime dynasty transfers control of his clandestine empire to his reluctant son.

Release:

IMDB: 9.2

Genders: Crime, Drama

Countries: USA

Time: 175 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
1
File Size
42.4KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

The Godfather 1 ALB

Create By
Cleon
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian The Godfather 1 ALB 2 years ago 1 42.4KB

Subtitle Preview

1
00:03:03,674 --> 00:03:06,165
Unë besoj tek Amerika.

2
00:03:06,434 --> 00:03:09,323
Në Amerikë kam vënë pasurinë time.

3
00:03:09,474 --> 00:03:13,478
Dhe e rrita vajzën time sipas mënyrës
amerikane.

4
00:03:13,594 --> 00:03:18,406
E lashë të lirë, por i mësova të ruante nderin e
familjes.

5
00:03:19,434 --> 00:03:22,460
Loading...