Shrek 2 (2004) Albanian Subtitles


Princess Fiona's parents invite her and Shrek to dinner to celebrate her marriage. If only they knew the newlyweds were both ogres.

Release:

IMDB: 7.2

Genders: Adventure, Comedy, Animation

Countries: English

Time: 93 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
0
File Size
0B
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

Dj Bat-iAlbert Latifi

Create By
albertlatifi
Comment
Perkthim per shiptare

List other Albanian Subtitle

Albanian N/A one year ago 1 39.2KB
Albanian Dj Bat-iAlbert Latifi 2 years ago 0 0B Perkthim per shiptare

Subtitle Preview

1
00:00:52,000 --> 00:00:56,400
Një here e një kohe
ne një mbretëri te largët,shume te largët.

2
00:00:56,300 --> 00:01:00,600
Mbreti dhe mbretëresha ishin te bekuar
me një vajze te bukur.

3
00:01:00,500 --> 00:01:04,200
Dhe gjate gjithë vendit,
te gjithë ishin te lumtur...

4
00:01:04,100 --> 00:01:06,100
derisa dielli perëndonte

5
00:01:0
Loading...