Gladiator (2000) Albanian Subtitles


When a Roman general is betrayed and his family murdered by an emperor's corrupt son, he comes to Rome as a gladiator to seek revenge.

Release:

IMDB: 8.5

Genders: Action, Drama

Countries: USA, UK

Time: 155 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
1
File Size
33.2KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

Gladiatori [Alb] subs

Create By
Lion Heart87
Comment

List other Albanian Subtitle

Albanian Gladiatori [Alb] subs 2 years ago 1 33.2KB
Albanian Gladiatori [Alb] subs 2 years ago 1 33.2KB

Subtitle Preview

1
00:00:53,000 --> 00:00:59,000
Gladiatori

2
00:01:00,900 --> 00:01:05,000
Në kulmin e fuqisë së saj perandoria romake ishte e pafundme.

3
00:01:05,900 --> 00:01:17,500
Rreth një e katërta popullatës së botës
jetonte dhe vdiste nën sundimin e Cezarit.
Duke u zgjeruar nga shkretëtira e Afrikës
deri në kufijtë verior të Anglisë.

4
00:01:17,600 -
Loading...