Band of Brothers (2005) Albanian Subtitles


The story of Easy Company of the US Army 101st Airborne division and their mission in WWII Europe from Operation Overlord through V-J Day.

Release:

IMDB: 9.5

Genders: Action, Drama, History

Countries: USA, UK

Time: 705 min

Updated: 2 years ago

Loading...
Loading...

Subtitle Info

Updated
2 years ago
Framerate
Files
10
File Size
170.7KB
Language
Albanian
Release Type
N/A
Relase Info:

Band Of Brothers Complete Pack.Shqip. DVDRip.XEROS

Create By
Hell Of The Steel
Comment
Të dhjeta seritë.

List other Albanian Subtitle

Albanian Band Of Brothers Complete Pack.Shqip. DVDRip.XEROS 2 years ago 10 170.7KB Të dhjeta seritë.

Subtitle Preview

1
00:00:07,373 --> 00:00:13,375
Ne ishim në një dyqan dhe një djalë na tha që të vishnim uniformat.

2
00:00:13,545 --> 00:00:16,712
Për çfarë dreqin po flet?

3
00:00:16,882 --> 00:00:21,509
Ai shtoi që Sh.B.A ishin në luftë me Japoninë.

4
00:00:21,679 --> 00:00:23,221
Ne nuk po e besonim.

5
00:00:23,389 --> 00:00:26,425
Vendi ynë i
Loading...